Rendőrségi

2011.02.09. 08:48

Elnézést uram, de kirabolom önt: videó egy udvarias támadóról

A világ legudvariasabb rablója címet kapta az amerikai sajtótól az a férfi, aki pisztollyal fosztott ki egy benzinkutat. Bár fegyver volt nála, többször elnézést kért, és megígérte, megtéríti a kárt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Kifogástalan jómodorról tett tanúbizonyságot az támadó, aki a Seattle-ben egy benzinkút kasszáját fosztotta ki. Bár fellépése nem volt úriemberhez méltó, hiszen pisztolyt fogott  az eladóra, igyekezett udvariasan viselkedni. Szívességet kérek öntől, mondta az alkalmazottnak, kiürítené nekem a kasszát, mivel éppen kirabolom önt, uram. Majd többször elnézést kért a tettéért, és közölte, el kell tartania a családját. Ezután megígérte az eladónak, ha javulás áll a pénzügyi helyzetében, akkor visszaküldi azt a 300 dollárt, amit elvitt.

A hírek szerint a rablót elfogták és letartóztatták - a benzinkút kamerája pedig megörökítette az Örkény egyperceseibe illő jelenetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!