Rendőrségi

2010.11.20. 17:58

Fegyveres rablás Vácott : két elkövetőt keresnek

Az előzetes információkkal ellentétben nem egy, hanem két fegyveres férfi rabolta ki szombaton az egyik váci ékszerüzletet.

MTI

Még tart a helyszínelés és a tanúkutatás Vácott, az eladót már kihallgatták - mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az üzletben egyedül tartózkodó nő vallomása szerint dél körül két férfi ment be a boltba, majd fegyverrel megfenyegették, és ékszerek átadására kényszerítették. Állítása szerint önként odaadott több ékszert, azzal, illetve további értékekkel menekültek el a rablók.

Az eltulajdonított ékszerek mennyiségéről, illetve pontos értékéről egyelőre nem tudott tájékoztatást adni a szóvivő, mint mondta, még tart a leltározás. A nyomozók olyan tanúkat keresnek, akik az említett időpontban az ékszerüzlet környékén jártak, s nagy erőkkel, forró nyomon folyik a rablók felkutatása is - közölte Beluzsárné Belicza Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!