Rendőrségi

2012.03.24. 17:14

Fegyveres rabló - A bevételt követelte egy símaszkos férfi a gyógyszertárban (frissítve)

Fegyverrel a kezében követelte a bevételt egy maszkot viselő férfi péntek este hat óra előtt pár perccel a szombathelyi Domus bevásárlóközpont emeletén lévő patikában.

Vas Népe

A rendőrség éjszaka kiadott közleménye szerint a férfi egy fegyvernek látszó tárggyal fenyegette és a bevétel átadására szólította fel a patikában  dolgozó két hölgyet, alkalmazottaknak azonban a hátsó ajtón sikerült távozniuk a helyiségből.

A férfi elhagyta a helyszínt, a rendőrség rövid időn belül lezárta az emeletet.

A nyomozás eddigi adatai alapján nem valószínű, hogy a rabló bármit is eltulajdonított volna - közölte Leibinger Eszter szóvivő, hozzátéve:a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveres rablás kísérlete miatt indított eljárást.

Információnk szerint a férfi zárás előtt, háromnegyed hat után lépett be a kihalt gyógyszertárba, ahol a pult mögött egy gyógyszerész volt, kolléganője pedig a hátsó helységben tartózkodott.

Úgy tudjuk, a maszkos férfi a bevétel követelése után hirtelen sarkon fordult, majd az orvosi rendelő melletti lépsősoron lerohanva a Domus üzletközpont hátsó ajtaján távozott az épületből.  

A magas, vékony testalkatú, narancssárga kabátot, sötét színű nadrágot és símaszkot viselő férfit jelenleg is keresik.

.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!