Rendőrségi

2011.05.31. 14:38

Férje elől menekülve kiugrott a második emeletről egy ózdi nő

Súlyosan megsérült egy ózdi asszony, amikor erőszakos férje elől menekülve kiugrott második emeleti lakásuk ablakán; a férfival szemben a rendőrség büntetőeljárást indított, a bíróság pedig jogerősen 40 nap elzárást szabott ki - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a napokban történt esetről kedden az MTI-t.

MTI

Dobi Tamás sajtóreferens közölte: egy 35 éves ózdi lakossal szemben ideiglenes távoltartási határozatot hozott a rendőrség, miután a férfi bántalmazta családtagjait. A határozat ellenére a férfi másnap éjszaka visszatért a lakásba, ahol többeket bántalmazott, köztük a feleségét is. A nő félelmében és az erőszak elől menekülve kiugrott a második emeletről, és súlyos sérüléseket szenvedett.

Az időközben értesített rendőrök megfékezték és elfogták a családját bántalmazó férfit, aki ellen szabálysértési eljárást indítottak az ideiglenes távol tartó határozat megszegése miatt, a bíróság pedig jogerősen 40 nap elzárást szabott ki. A rendőrség garázdaság és súlyos testi sértés miatt büntetőeljárást is indított az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!