Rendőrségi

2015.12.02. 10:37

Halálos baleset: kamion alá szorult az autó (fotókkal frissítve)

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2015. december 2-án 11 órakor a 8-as számú főúton Jánosháza térségében.

Simon István

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a balesetben egy ember életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az út balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Frissítés:

Halálos baleset történt szerdán dél előtt a 8-as főúton Jánosháza térségében. Úgy tudjuk, hogy egy vasárut szállító kamion hátuljába hajtott bele egy személyautó, aminek a sofőrje az ütközés következtében beszorult a járműbe. A tűzoltók kiszabadították, de a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Fotó: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A 8-as főúton Veszprém irányából érkezett egy Kia Carnival típusú személyautó, amikor egy teljesen egyenes szakaszon fékezés nélkül egy műszaki hiba miatt az út szélére húzódott, álló kamion hátuljába rohant. A személyautó becsúszott a pótkocsi alá, a járművet vezető férfi beszorult a gépkocsiba, őt a tűzoltók segítségével tudták csak kiszabadítani, de olyan súlyosan megsérült, hogy esélye sem volt a túlélésre, a helyszínen életét vesztette. A vasárut szállító kamion rakományát le kellett pakolni, hogy a pótkocsit a tűzoltók meg tudják emelni és ki tudják alóla szabadítani a beszorult személyautót. A helyszínelés és a mentés idejére a 8-as főutat teljes szélességében le kellett zárni, a forgalmat elterelték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!