Rendőrségi

2015.01.28. 07:08

Határsértőket és körözés alatt állókat fogtak a vasi rendőrök

Két koszovói állampolgárt igazoltattak a főkapitányság vasúti alosztályának munkatársai a szombathelyi vasútállomás területén 2015. január 27-én.

Az intézkedés során nem tudták okmányokkal igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, továbbá egy-egy Szentgotthárdig szóló vonatjegyet is találtak náluk a rendőrök. Elmondásuk szerint Ausztria felé akarták elhagyni az országot. A határsértőket előállították a Szombathelyi Rendőrkapitányságra és velük szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Két körözött férfit is elfogtak a rendőrök 2015. január 27-én. A szombathelyi férfit lakhelyéről, míg a román állampolgárt Őriszentpéterről állították elő. Előbbi körözését a Szombathelyi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya rendelte el, utóbbival szemben pedig a Fővárosi Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot pénzbüntetés meg nem fizetése miatt. Mindkettejüket átadták a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!