Rendőrségi

2014.03.06. 08:50

Kerékpárost gázolt halálra a tehergépkocsi (frissítve)

Sárvár, Ostffyasszonyfa – Kamion gázolt el egy kerékpárost szerda délelőtt 10 óra körül a Sárvár és Ostffyasszonyfa között. A biciklis a helyszínen életét vesztette.

Farkas Eszter

73 éves férfit gázolt halálra egy kamion csütörtök délelőtt 10 óra körül a Sárvárt Ostffyasszonyfával összekötő úton. A kerékpáros a helyszínen életét vesztette. A kamionnal majdnem ötszáz méteren keresztül sodródott a holttest. Állítólag a sofőr fél kilométer megtétele után furcsa zajt hallott a teherautó alól, ezért azonnal megállt ellenőrizni, mi lehet a zaj forrása. Ekkor látta meg a tréler alatt a kerékpárost és kerékpárját. Az elgázolt férfi már halott volt.

A több órás helyszínelés ideje alatt teljes útzár volt érvényben. A forgalomkorlátozást 13 óra 40 perckor oldották fel.

A rendőrség közleményében azt írta: a helyszíni szemle során megállapították, hogy egy tehergépkocsival közlekedő férfi a Sótonyi út és az Ostffyasszonyfai út kereszteződésénél ütközött egy, a védett úton Sárvár felől haladó kerékpárossal. A 73 éves sárvári férfi a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!