Rendőrségi

2012.03.21. 16:00

Kórházba szállították az orvvadászt

Megfigyelésre kórházba szállították P. Máriót, azt a mozsgói orvvadászt, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy természetjárót megölt, egy vadászt súlyosan megsebesített múlt pénteken Magyarlukafa közelében.

MTI

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) sajtóirodája szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy P. Máriót vasárnap helyezték el egyszemélyes zárkában a Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. A férfi alhasi fájdalmakra panaszkodott; az orvosi vizsgálat megállapította, hogy lépén kismértékű sérülés található, amely közvetlen orvosi beavatkozást nem igényelt. A javasolt orvosi megfigyelést a tököli Büntetés-végrehajtás Központi Kórházában hajtják végre, a fogvatartottat hétfőn szállították oda - olvasható a közleményben.

Kiemelik: P. Máriót a büntetés-végrehajtási intézetben nem bántalmazták; sérüléséről írásban úgy nyilatkozott, hogy az nem a fogva tartás ideje alatt keletkezett.

A férfit több emberen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják, és előzetes letartóztatásba helyezték, amiért múlt pénteken, Magyarlukafa közelében egy természetjárót hidegvérrel megölt, egy vadászt pedig meglőtt, miután felfedezték, hogy elejtett két szarvast.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!