Rendőrségi

2015.06.07. 06:48

Lopás, súlyos testi sértés és garázdaság az elmúlt 24 órában

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei Vas megyében.

A helyszínen fogták el a rendőrök azt a 22 éves helyi férfit, aki az egyik szombathelyi vállalat telephelyén található kávéautomatából különböző módszerekkel érméket vett ki 2015. június 6-án. T. Norbertet előállították és kihallgatták. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Két órán belül két személyt is lopáson értek az egyik szombathelyi üzletben 2015. június 6-án. Az 52 éves helyi nő egy doboz sört fogyasztott el az áruházban, többet pedig kibontott, de fizetni nem akart értük. Egy toronyi férfi pedig szerszámot kísérelt meg elvinni az üzletből. Mindkettejüket előállították és kihallgatták. Az intézkedés során kiderült, hogy H. Mária már korábban is követett el hasonló cselekményeket, ezért vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A nőt a rendőrök őrizetbe vették és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indítottak vele szemben.

Tettlegességbe torkollott a szóváltás két helyi férfi között Szombathelyen 2015. június 6-án. A 21 éves D. Richárd a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott a sértettnek. A rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Két fiatal nő vitatkozott össze Szombathelyen 2015. június 7-én. A szóváltás hevében a 18 éves jáki nő berúgta az egyik intézmény ajtajának üvegét. A rendőrök elfogták és előállították. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!