Rendőrségi

2010.11.16. 13:52

Másfélmilliós pördülés: két súlyos sérült Pinkamindszentnél

Két baleset (az egyik másfél milliió forintos kárral járt), két lopás és előállítás - így néz ki a hétfő rendőrségi mérlege.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Egy kaposvári lakos személygépkocsijával Pinkamindszent felől az országhatár irányába közlekedett. Haladása során eddig tisztázatlan okból kifolyólag áttért az út menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávjába, ahol az útpadkára hajtott, majd a jármű az ároknak csapódott, tengelye körül megfordult és a bal oldalára dőlve állt meg. A balesetben a gépkocsivezető és egyik utasa 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A járműben közel 1.5 millió Ft anyagi kár keletkezett.

A 8-as számú főúton, Rábahidvégen közlekedési baleset történt. A helyszíni szemle megállapította, hogy egy román állampolgárságú férfi személygépkocsijával Körmend felé közlekedett. Haladása során eddig tisztázatlan okból kifolyólag áttért az út menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávjába és végül egy árokba csapódva állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt. A személygépkocsiban kb. 50.000,- Ft anyagi kár keletkezett.

Hétfőn érkezett a bejelentés, miszerint Nárai és Pornóapáti községek között található erdőrészletből ismeretlen elkövetők 6 db cser és 6 db tölgyfát tulajdonítottak el közel 250.000,- Ft értékben. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Szombathelyi járőrök a Szily János utcában igazoltattak két szombathelyi lakost. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy nevezett személyek körözését a Győri Rendőrkapitányság korábban már elrendelte. A két hölgyet a rendőrök a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Győrváron, az egyik családi ház udvarán lévő tyúkólból ismeretlen személyek több tyúkot vittek el. A rendőri intézkedés megállapította, hogy az elkövetők a fa kerítést kibontva jutottak be az udvarra és a retesszel lezárt tyúkólból tulajdonította el a szárnyasokat. A lopással okozott kár kb. 30.000,- Ft. Az ügyben eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!