Rendőrségi

2010.11.04. 22:27

Meghalt a kismama a szülés után, feljelentést tett a család

Meghalt a szülés után egy kismama a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat kórházában Kecskeméten hétfőn; a család feljelentést tett.

MTI

A feljelentés alapján a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya elrendelte a nyomozást halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen - közölte csütörtökön Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, akit az MTI több televíziós hírműsor információja alapján keresett meg.
   
Csütörtökön már tanúkat is kihallgattak, valamint szakértők soron kívüli kirendelését is kezdeményezte a rendőrség, hogy minél gyorsabban kivizsgálhassa az esetet - tette hozzá a szóvivő.
   
Svébis Mihály, a kórház főigazgatója csütörtökön közleményt adott ki, mely szerint a tragédia miatt azonnali vizsgálatot rendelt el, annak kiderítésére, mi okozta az édesanya halálát.
   
"A vizsgálatok befejezése után, a tények birtokában a későbbiekben tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot" - olvasható a közleményben.
   
A közlemény szerint hétfőn a kórházban elhunyt egy harmadik gyermekének életet adó édesanya. A kismama egészséges gyermeket hozott a világra, de a szülést követően vérzés lépett fel nála. A folyamatos orvosi ellátás, többszöri beavatkozás ellenére az anya életét nem tudták megmenteni, az intenzív osztályon elhunyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!