Rendőrségi

2016.02.04. 06:54

Parfümtolvajt fogtak Szombathelyen - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

Egy zalaegerszegi lakost tartóztattak fel a biztonsági szolgálat munkatársai az egyik szombathelyi üzletben 2016. február 3-án, mivel a férfi a ruházata alá rejtve akart egy parfümmel fizetés nélkül távozni. A rendőrök a férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak a rendőrök Pápoc településen 2016. február 3-án. Az intézkedéskor megállapították, hogy a gépkocsin található rendszámot egy másik járműre állították ki. Továbbá kiderült, hogy a 24 éves sofőr eltiltás hatálya alatt ült volán mögé. A férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt pedig szabálysértési eljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!