Rendőrségi

2010.01.29. 11:09

Rablás Derkovitson, szerencsés kimenetelű autólopás - rendőrségi hírek

Kétszázezer forint értékű rablás a Szűrcsapó utcában, autólopás Toronyban. És ez még nem minden...

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Csütörtök este a Szűrcsapó utcában ismeretlen tettes támadott meg egy helybélit, majd a nála lévő táskát vette el tőle. A kár kb. 200 ezer forint. A sértett könnyebben gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Tegnap reggel Toronyból jelezték, hogy egy ház bekerített udvaráról elvittek egy bezárt Honda személygépkocsit, továbbá szintén eltűnt a ház elől egy Citroen személygépkocsi is. A járőrök az nem messze az Aranypatak utcában megtalálták mindkét járművet, amelyeken úgy tűnik, kár nem keletkezett. Ettől függetlenül az ügyben büntetőeljárás indult.

 

OLDALTÖRÉS: Házfeltörések, lopások, balesetek megyeszerte

 

 

 

Csütörtök délelőtt a polgárőrök járőrözés közben a Parkerdőben észlelték, hogy egy hétvégi házat feltörtek ismeretlenek. Mint kiderült, a rongálással több kár keletkezett (12 ezer forint), mint a lopással.

Délután ismét bejelentés érkezett, hogy egy másik hétvégi házat is feltörtek a környéken. Drótkerítés átvágása után ablakbefeszítéssel hatoltak be az épületbe, majd élelmiszereket vittek el. A kár kb. 100 ezer forint.

Délután az egyik szombathelyi üzletből próbáltak közel 30 ezer forint értékben parfümöt lopni, sikertelenül. A helybeli lakost a biztonsági őr tetten érte.

A sárvári vasútállomáson két ittas személy verekedett össze, a dulakodás közben egyikük a földre került, akinek a fejébe ellenfele többször belerúgott, így könnyebben sérült. Az elkövetőt keresi a rendőrség.

Csütörtök délután Egyházasrádócról jelezték, hogy a közeli erdőterületen ismeretlenek kb. kilenc köbméter akácfát loptak el. A kár kb. 120 ezer
forint.

Délelőtt szemtanú jelezte a Celldömölki Rendőrkapitányságra, hogy egy önkormányzati területen egy teherautóra két személy fát pakol. Mint kiderült, egy fát vágtak ki, daraboltak fel, és akartak ellopni az elfogott személyek. Ellenük szabálysértési eljárás indult.

Délután egy celldömölki üzletből is bejelentés érkezett, hogy lopás történt. Keszthelyi lakos próbált meg két üveg whiskyt fizetés nélkül elvinni, de ezt a biztonsági őr észrevette.

Csütörtök este Gérce és Sárvár között haladt egy helyközi menetrend szerinti autóbusz, amely a 84-es főúton vaddisznóval ütközött. Személyi sérülés nem történt.

Péntek hajnalban Bögöte térségében is vadbaleset történt. Egy román rendszámú Ford haladt a 8-as főúton Bögöte felé, amikor őzzel ütközött. Személyi sérülés  itt sem történt, a vad azonban a helyszínen kimúlt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!