Rendőrségi

2014.04.17. 06:38

Rendőrkézen a motorkerékpár tolvajok

Eredménnyel zárult a répcelaki és az iváni rendőrök közös akciója.

A Répcelaki Rendőrőrs munkatársai igazoltatni akartak egy személygépkocsi vezetőjét és annak utasát a Simaság és Lócs közötti útszakaszon, 2014. április 16-án 20 óra 55 perc körüli időben. A jármű, amelyben az előzetes információk szerint feltehetően lopásból származó segédmotor-kerékpár volt, kivonta magát az ellenőrzés alól és a vezetője gázt adott, majd távozott a helyszínről.

Az iváni körzeti megbízottak segítségével a rendőrök Iván község egyik lakóházának udvarán találták meg a járművet. A helyszíni szemle és a házkutatás során előkerült egy segédmotor-kerékpár, amelynek eredetét az érintettek nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök az esettel összefüggésben egy 17 éves lányt és egy 37 éves férfit állítottak elő és hallgattak ki. A Sárvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!