Rendőrségi

2012.10.24. 16:31

Rendőröket bántalmaztak Salgótarjánban (videóval)

Szolgálaton kívüli rendőröket bántalmazott Salgótarjánban egy ötfős társaság.

Vas Népe

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Salgótarján belvárosában az egyik szórakozóhelyen az öt gyanúsított szóváltásba keveredett egy szolgálaton kívüli rendőrrel vasárnap hajnalban. Miután a rendőr távozott a szórakozóhelyről, a csoport tagjai utána mentek és tettleg bántalmazták. A bántalmazott rendőr segítségére egy másik ugyancsak szolgálaton kívüli rendőr sietett, akit az elkövetők szintén bántalmaztak, majd elmenekültek a helyszínről.

A bűncselekmény során az egyik sértett súlyos, a másik könnyű sérüléseket szenvedett.

Tekintettel a bűncselekmény jellegére és arra, hogy az elkövetők egyike korábban hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt már összetűzésbe került a hatóságokkal, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Terrorelhárítási Központ kirendelése mellett döntött. A TEK munkatársai a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság egységeivel közösen szerdán több helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

Az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja, és javaslatot tett az illetékes ügyészség felé előzetes letartóztatásuk indítványozására - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Videó:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!