Rendőrségi

2010.07.30. 09:35

Rosszul lett az utcán, születésnapján élesztették újra a bácsit

Újra kellett éleszteni azt az idős bácsit, aki a születésnapján lett rosszul a Paragvári úton. Toronyban nagy értékben loptak egy csárdából, a 84-es úton pedig viperát találtak a rendőrök.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szerdán délelőtt egy szolgálaton kívüli mentőápoló értesítette a rendőrség ügyeletét, miszerint egy idős férfit talált a Paragvári úton kerékpárja mellett fekve, eszméletlen állapotban. A mentőápoló a mentők kiérkezéséig megkezdte a szombathelyi férfi újraélesztését. A rendőrök sem a kerékpáron, sem az éppen 74. születésnapját ünneplő bácsin nem találtak külső sérülésre utaló nyomokat. A mentők a férfit kórházba szállították, a kerékpárját viszont a rendőrök a rendőrkapitányság épületében biztonságba helyezték.

Betörtek a csárdába

Csütörtökön délután érkezett a bejelentés, miszerint betörtek az egyik toronyi csárdába. Az ismeretlen tolvajok ajtót, ablakokat, illetve különböző építési anyagokat tulajdonítottak el az épületből. A lopással okozott kár közel 2.500.000,- Ft. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Vipera az autóban

Pénteken hajnalban a 84-es számú főúton a rendőrök a közúti ellenőrzés során igazoltattak egy büki férit. A jármű átvizsgálása során előkerült egy, a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz (vipera), valamint két 20 literes üres gázolajos kanna csővel, tölcsérrel, valamint egy feszítővas. Az ügyben eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!