Rendőrségi

2014.01.28. 08:21

Sárvárig menekültek a tolvajok

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának Vizsgálati Alosztálya lezárta azt a nyomozást, amelyet lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított.

Az egyik szombathelyi áruház biztonsági szolgálatának munkatársai jelezték a rendőrségen, hogy ismeretlen tettesek különböző árukat tulajdonítottak el 2013. június 14-én 15 óra körüli időben, majd a helyszínről egy személygépkocsival sietősen távoztak. A rendőrök a gépjárművet és utasait a Sárvári Rendőrkapitányság illetékességi területén ellenőrizték, majd a gépkocsi csomagtartójából több üveg szeszes ital és kozmetikai termék került elő. A hatóság a bűncselekmény elkövetésével P. Györgyné 31 éves, Sz. Ferenc 32 éves és F-né Sz. Erzsébet 40 éves budapesti lakost gyanúsítja. A Szombathelyi Rendőrkapitányság a nyomozást lezárta és az ügy iratait megküldte a Szombathelyi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!