Rendőrségi

2010.05.17. 19:14

Sorozatos csalás károsultjait keresik Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság nyomozást folytat K. István körmendi lakos ellen. A "DECSI" néven közismert férfi üzletszerűen követett el csalásokat, ezért büntetőeljárás folyik ellene.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Decsi a sértetteket különböző indokokkal alkalmi ismeretség felhasználásával arra vette rá, hogy nagyobb összegeket kölcsönözzenek neki, valamint minden sértettől további összegeket kért, ill. követelt. A pénzkérések okai valutaváltás, munkaszerzés, a sértett állítólagos ittas károkozása és egyéb, az esethez illő indokok voltak.

 

A nyomozás során kiderült, hogy K. Istvánnak nem volt reális lehetősége a kölcsönök visszafizetésére, és az szándékában sem állt, valamint a pénzkövetelések  indokai is csak kitaláltak voltak.

A Körmendi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya azon sértettek jelentkezését várja, akiket a képen szereplő K. István megkárosított. Jelentkezni személyesen Boros András r. törzsőrmester nyomozónál, illetve a 06-94/592-630, valamint az ingyenesen hívható 107-es telefonszámokon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!