Rendőrségi

2009.09.09. 07:42

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Felhívás - Három eset szemtanúit várja a rendőrség. A zalaiak egy piros suzukist, a vasi rendőrök pedig egy kisteherautót illetve egy gázolót keresnek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Augusztus 23-án este fél hétkor a Szentgyörgyvölgy és Magyarföld közötti úton két autó vezetője között egy elsőbbségadási helyzet miatt vita alakult ki. A vitában az egyik fél elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A másik fél és utasa elmentek a helyszínről Vas megye irányába piros, feltehetően Suzukival. A rendőrség kéri, hogy a körülmények tisztázása érdekében, aki bármilyen információval rendelkezik az esettel kapcsolatban jelentkezzen a rendőrségen.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság a körülmények tisztázása érdekében kéri azon autósok jelentkezését, akik 2009. szeptember 4-én pénteken reggel fél hét körül a 86-os számú főúton, Kisunyom területén látták, amikor egy kisteher-gépkocsi előzése miatt a vele szemben haladó személygépkocsi az árokba hajtott. 

Szintén szemtanúk jelentkezését várják a szombathelyi rendőrök. Szeptember 7-én hétfőn reggel háromnegyed kilenckor Kőszegen, a Kossuth Lajos utcában, az Írottkő szálloda előtti zebránál egy gyalogost személygépkocsi ütött el. Akik látták a balesetet haladéktalanul jelentkezzenek a valamely kapitányságon, vagy az alábbi telefonszámok egyikén: 107, 06-94/521-037, 06-30/9869-257

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!