Rendőrségi

2014.01.11. 09:52

Tolvajokat fogtak a vasi rendőrök

Az elmúlt huszonnégy órában történt Vas megyében.

Állampolgári bejelentést követően intézkedtek a járőrök Szombathelyen péntek este. Egy nárai lakost értek tetten, aki az ajtó befeszítése után jutott be az egyik üzletbe és onnan különböző termékeket kísérelt meg eltulajdonítani. A 36 éves férfit a rendőrök előállították és kihallgatták. S. Norberttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A sértett által adott személyleírást követően fogtak el a járőrök egy taranyi lakost pénteken. A 40 éves nőt Sárvár egyik utcájából állították elő a rendőrök. A gyanúsított csomagjának és ruházatának átvizsgálása során előkerült a sértettől eltulajdonított mobiltelefon. L. Győzőnét kihallgatták és vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Sárvári Rendőrkapitányság.

Az egyik körmendi üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai értek lopáson egy helyi lakost pénteken. A férfi élelmiszerrel kísérelt meg fizetés nélkül távozni. A járőrök előállították és meghallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt indított szabálysértési eljárást a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!