Rendőrségi

2009.11.17. 11:07

Tömegbaleset miatt órákra lezárták az M5-öst

Egy személy súlyos életveszélyes, egy másik súlyos sérüléseket szenvedett abban a tömeges balesetben, mely kedden reggel a ködben történt az M5-ös autópálya 75-ös kilométerénél a Budapest felé menő oldalon; a mentés idejére lezárt úton megindult a forgalom

MTI

Az első balesetet egy román rendszámú tehergépkocsi okozta, mely egy műszaki hiba miatt a leállósávba álló másik tehergépkocsiba rohant, és az árokba lökte - mondta  a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A járműben utazó, román állampolgárságú személyt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - tette hozzá Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy.

A szóvivő beszámolt arról, hogy a baleset miatt álló kocsisorba egy személygépkocsi csapódott, melynek vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A kocsisorba újabb két személygépkocsi rohant, de azokban nem sérült meg senki.

Csík Zoltán hadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese beszámolt arról, hogy a tűzoltók szabadították ki az összetört tehergépkocsiból és a személygépkocsiból is a sérülteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!