Rendőrségi

2013.11.20. 09:03

Vádemelés rablásért egy 18 éves férfi ellen Szombathelyen

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának Vizsgálati Alosztálya lezárta azt a nyomozást, amelyet rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított egy helyi férfivel szemben.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

2013. júliusában.A járőrök 2013. július 9-én rövid időn belül elfogták és a SzombathelyiRendőrkapitányságra előállították azt a 18 éves helyi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, az intézkedést megelőzően az egyik szombathelyi középület aulájában tettleg bántalmazott egy férfit.

A feltételezett elkövető egy hirtelen mozdulattal a sértett nyakából kitépte a nyakláncát, majd elmenekült. A rendőrök a férfit gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd a Szombathelyi Járásbíróság 2013. július 12-én előzetes letartóztatásba helyezte.

A Rendőrség a nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal 2013. november 19-én a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!