Rendőrségi

2013.12.20. 09:49

Verekedés a zanati buszfordulónál

Vas megye - Zanaton, a buszfordulónál verekedés történt, Vasváron, az Alkotmány utcában egy férfi kukákat borított fel.

Egy szemtanú telefonon tett bejelentést csütörtökön 23 óra körüli időben a Szombathelyi Rendőrkapitányságra, hogy Zanaton, a buszfordulónál verekedés történt. Az eddigi adatok alapján három szombathelyi férfi összevitatkozott, majd bántalmazták egymást. Egy negyedik, szombathelyi férfi is részese volt az eseménynek, ő súlyosan megsérült.

A járőrök előállították D. Tamás 20 éves, T. Bálint 24 éves és S. Ferenc 25 éves gyanúsítottakat, akikkel szemben garázdaság vétség, illetve egyikükkel szemben súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A Vasvári Rendőrkapitányságra pénteken 0 óra 15 perckor érkezett a bejelentést, amely szerint Vasváron, az Alkotmány utcában egy férfi kukákat borított fel. A járőrök a helyszínről előállították a 23 éves F. Istvánt, aki erősen ittas állapotban több hulladéktárolót felborított, valamint tartalmukat az úttestre szórta. A helybeli férfi ellen a Vasvári Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!