Rendőrségi

2010.09.18. 17:02

Veszélyes anyagot szállító kamion borult árokba

Megszüntették a veszélyes anyag szivárgását abból a lengyel felségjelű kamionból, amely szombat délután borult az árokba a 3227-es úton Jászladány és Jászkisér között - közölte a katasztrófavédelem.

MTI

Miután a kamion veszélyes anyagnak minősülő szilícium-fluorhidrogénsavat szállít, a kárfelszámolás idejére az utat és a közelben futó vasútvonalat lezárták a forgalom elől - mondta Nyitrai László, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.
   
A baleset során személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség - tette hozzá.



KORÁBBAN

Veszélyes anyagot szállító kamion borult árokba Jászladány közelében

Árokba borult egy veszélyes anyagot szállító kamion a 3227-es úton Jászladány és Jászkisér között, és tartályának tartalma a földre szivárog - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Miután a kamion veszélyes anyagnak minősülő szilicium-fluorhidrogénsavat szállít, a szivárgás miatt a katasztrófavédelem az utat és a környéket százötven méteres körzetben lezárta, és megkezdte a földbe került vegyszer felitatását - mondta Nyitrai László, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. 
A mentesítő munkák befejezéséig teljes útlezárás lesz az érintett szakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!