Rendőrségi

2012.03.13. 11:59

Volt tanárt tartóztattak le Kecskeméten

Kiskorú veszélyeztetése bűntett huszonnégy rendbeli elkövetésének a gyanúja miatt harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a kiskunhalasi Szilády Áron Református Gimnázium egy volt tanárát hétfőn a bíróság - mondta a Kecskeméti Törvényszék szóvivője kedden.

MTI

Sárközy Szabolcs tájékoztatása szerint az eljárás jogellenes befolyásolásának a veszélye miatt vált szükségessé a férfi letartóztatása. A szóvivő közölte: az ügyről több információt a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adhatnak.

Gyugyi Csilla, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére elmondta: jelenleg tanúkihallgatások történnek, valamint igazságügyi pszichológus folytat vizsgálatot az ügyben.

Az MTI információi szerint a Kiskunhalasi Városi Ügyészségen tett feljelentés előtt a református gimnázium fegyelmi eljárást indított a tanár ellen, akinek ezután megszűnt a munkaviszonya az iskolában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!