Répcelak

2014.08.12. 14:09

Hétfőn mutatkozott be Pálla Péter, Répcelak független polgármesterjelöltje

Mint ismeretes, dr. Németh Kálmán, a település korábbi első embere úgy döntött, nem folytatja tovább munkáját.

Cseszkó Tamás

Pálla Péter ötven éves, agrár-gépészmérnök, nős, két egyetemista fiúgyermek édesapja. Nyolc éve önkormányzati képviselő, tagja a pénzügyi, valamint az ügyrendi bizottságnak, és a műszaki munkacsoport elnöke. Bemutatkozásán számos civil ember is részt vett, de támogatásáról biztosította a Fidesz is. -Répcelakért a répcelakiakkal! -ez a jelmondata Pálla Péternek, aki hangsúlyozta, büszke arra, hogy a helyi képviselő-testület mindig is a konszenzust kereste, ez a terve a továbbiakban is.

Középen Pálla Péter, tőle jobbra Ágh Péter országgyűlési képviselő. Fotó: Cseh Gábor

Kiemelte, hogy az elmúlt évek infrastrukturális beruházásai nagyon jól sikerültek, ráadásul remek pályázati és pénzügyi eredményekkel büszkélkedhet a település, melynek további működtetését ígérte a polgármester-jelölt. Szólt a közösségteremtés fontosságáról is, célként fogalmazva meg, hogy a Fő tér, a Művelődési Ház szerepe akkor nyer még nagyobb értelmet, ha azok megtelnek emberekkel. A 86-os út fejlesztése új kihívások elé állítja Répcelakot, hiszen elcsendesül a város.

- Rajtunk múlik, hogy satunak, vagy szárnyaknak érezzük a változást, én azt szeretném, hogy szárnyakat adjunk a városnak -emelte ki Pálla Péter. A jövőbeli tervekről is szólt, kiemelve a fiatalok megtartásának fontosságát. -Gondolkodok bérlakás építési programon, de tervben van egy új sportcsarnok is, mely komplex feladatokat látna el a sport, kultúra, fitnesz területén. -Németh Kálmán beírta magát Répcelak történetébe, most az a feladat, hogy a városépítő munkát hatékonyan folytassuk -mondta Ágh Péter országgyűlési képviselő, hozzátéve, hogy Pálla Péter ehhez adja a szakértelmet, a Fidesz a kormánnyal karöltve pedig azt a támogatást, amely szükséges mindehhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!