Répcelak

2014.08.29. 15:05

Önkormányzat 2014 - Szövetség Répcelakért

A Fidesz-KDNP frakciószövetség is támogatja Pálla Pétert, Répcelak független polgármesterjelöltjét –jelentette be Ágh Péter, észak-Vas megye választókerületi elnöke pénteken.

Cseszkó Tamás

- Németh Kálmán Répcelak polgármestere örökre beírta magát a város történetébe, most az a feladatunk, hogy városépítő munkáját folytassuk- mondta Ágh Péter. Hozzátette, Pálla Péter ehhez adja a szakértelmét, a kormánypárt pedig azt a támogatást, amely szükséges mindehhez. Pálla Péter, Répcelak polgármesterjelöltje megköszönte a támogatást, majd hangsúlyozta, az elmúlt napokban összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírások többszörösét, de a következő hetekben is folytatja munkáját, igyekszik minden répcelakival találkozni.

Pálla Péter polgármesterjelölt, Ágh Péter országgyűlési képviselő (Fotó: Cseszkó Tamás)

– A civilek felkérésére vállaltam a megmérettetést, ezért is megtisztelő számomra, hogy a város meghatározó polgárai álltak ki mellettem – hangsúlyozta Pálla. Szavai szerint fontos, hogy a következő ciklusokra se nyomja rá bélyegét a politikai csatározás, az a cél, hogy tovább fejlődjön Répcelak.

– Ehhez a közös munkához baloldali és jobboldali érzelmű emberekre egyaránt számítunk – mondta a polgármesterjelölt, majd ismertette a helyi jelmondatot: Répcelakkal a répcelakiakért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!