Répcelak

2014.09.30. 11:49

Álmodott egy világot - Függetlenként száll ringbe a répcelaki polgármesteri székért

Répcelak – Őri Csaba Dénes függetlenként száll harcba a városvezetői posztért a Répce-parti kisvárosban. Ő a település harmadik polgármesterjelöltje.

Simon Erzsébet

Álmodtam egy világot ... a répcelakiaknak! Ez a kampányszlogenje Őri Csaba Dénesnek, akit független polgármesterjelöltként vettek nyilvántartásba az október 12-ei önkormányzati választásokra. A tősgyökeres, egygyermekes, 32 éves répcelaki fiatalember a legkisebbeknek több bölcsődei helyet, a fiataloknak munkahelyet, igényes szórakozást, a középkorúaknak a szabadidő hasznos eltöltését, az időseknek biztonságot, a vállalkozóknak adócsökkentést, a gazdálkodóknak a mezőgazdasági utak rendszeres karbantartását, az egyesületeknek a működésükhöz biztos anyagi hátteret ígér.

Őri Csaba Dénes. Fotó: A szerző

Őri Csaba Dénes a Répcelaki Közös Önkormányzati Hivatal adóügyi ügyintézője, a városi televízió operatőre, önkéntes tűzoltó és volt vállalkozó. Úgy véli, a tevékenységéből adódóan van rálátása a helyi ügyekre, ismeri a lakók problémáit. Pénteken este hat órakor a művelődési házban programismertető fórumot tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!