Répcelak

2014.10.10. 14:24

Répcelak további fejlődése a cél

Répcelak - A dicső múltat fényes jövő kövesse - ez a célja Pálla Péternek, Répcelak független polgármesterjelöltjének.

Tóth Csongor

Nagyon sok érdeklődő vett részt Répcelakon azon a fórumon, ahol Pálla Péter csapatával közösen ismertette a következő időszak terveit. A résztvevők megtöltötték a helyi művelődési ház nagytermét. - Ellenfeleinket tiszteletben tartva olyan Répcelakot szeretnénk építeni, amely egyaránt lehet büszke a múltjára és a jövőjére is - húzta alá Pálla Péter, hozzátéve, hogy az elmúlt hetekben sok országos döntéshozóval volt lehetősége egyeztetni.

Fotó: Cseh Gábor

Elhangzott: a dinamikus csapat fiatalos lendülettel dolgozta ki a Folytonosság és megújulás című programot, melynek célja, hogy tovább fejlődjön Répcelak. - Az a feladatunk, hogy megőrizzük a már meglévő értékeinket, de további gondolkodással, munkával új, nagyszerű dolgokat is alkossunk - húzta alá Pálla Péter, hozzátéve, hogy ezért is fontos szövetséget kötni elsősorban az emberekkel, továbbá a kormánnyal, és mindenkivel, aki előre tudja vinni a város ügyét. A polgármesterjelölt kiemelte, hogy fontosnak tartja a munkahelyteremtést, a fiatalok letelepedését segítő programokat és a kulturális élet felpezsdítését is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!