Répcelak

2016.01.15. 11:58

Lángok csaptak fel egy répcelaki lakásban

Egy háromszintes társasház földszinti lakásának egyik szobájában keletkezett tűz január 15-én hajnalban Répcelakon, az Úttörő utcában.

A lángok a húsz négyzetméternyi alapterületű szoba negyedét érintették. A tűzben a helyiség berendezési tárgyai, ajtó, ablak, redőny, valamint a szekrény és a benne levő ruhaneműk károsodtak, a teljes lakás füsttel telítődött.

Fotó: Őri Tamás, Répcelak ÖTP

Az esethez a répcelaki önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik az egész épületet kiürítették, elzárták a gázt és eloltották a lángokat. A lakásban a tűz keletkezésekor csak a tulajdonos tartózkodott, aki a tűzoltók kiérkezéséig elhagyta az épületet, őt a mentőszolgálat szakemberei kivizsgálásra kórházba szállították. A tűz eloltását és az épület átszellőztetését követően a társasház lakói visszatérhettek otthonaikba, az érintett lakás tulajdonosának elszállásolásáról ideiglenesen rokonok gondoskodnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!