Répcelak

2017.03.30. 19:31

Vitnyédi cég újítja fel a répcelaki egészségházat

Répcelak - Három cég közül ők adták a legolcsóbb ajánlatot.

Budai Dávid

A képviselő-testület a beérkezett ajánlatok alapján kiválasztotta azt a céget, amelyik az egészségház belső át-alakítási munkáit végezheti. A nyertes egy Győr-Moson-Sopron megyei, vitnyédi székhelyű cég lett. Mint ismert, a város önkormányzata ajánlattételi felhívást tett közzé öt ajánlattevő megkeresésével a tulajdonában álló egészségház belső átalakítási munkái kivitelezésére. A pályázat beadási határideje február 7. volt. Végül a város három cégtől kapott árajánlatot.

A nyertes cég mellett - a bemutatott meggyőző referenciamunkákokon túl - az szólt, hogy az egyik pályázónál 600 ezerrel, míg a másik pályázónál csaknem 1,5 millió forinttal kedvezőbb árajánlatot adott. Ők a kivitelezést 22 millió 336 ezer forintért vállalták. Miután tervezett beruházásról van szó, a költségvetésben a felújításra szánt pénzt félretették. Várhatóan a nyertes céggel április 7-éig megkötik a szerződést, azt követően pedig elkezdődhetnek a munkálatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!