Nagy az érdeklődés

2021.08.24. 15:00

Lehet még nevezni a jánosházi párlatversenyre

VN

Még nevezhet bárki, aki megméretné pálinkáját, likőrjét az Almafesztiválhoz kapcsolódó párlatversenyen, amit idén a Millennium Polgári Egyesület koordinál. Az egyesület alapszabályában benne van a hagyomány őrzés, már csak ezért is kiveszik a részüket a pálinkaverseny megrendezéséből, mondta el Komondiné Marton Melinda, a Millennium Polgári Egyesület elnöke.

Nagy az érdeklődés, már sokan jelezték, hogy hoznak, küldenek párlatot a szeptember 7-ei határidőig – mondta el az idei felhívásról. Az [email protected] címre várják a jelentkezést, kétszer három deci párlattal kell bemutatkozni, almatermésűeket várnak elsősorban, de például a NAV különdíjára más párlat is esélyes. Nem csak Vas megyeiek küldhetnek pálinkát, van is érdeklődő szomszédos megyékből – mondta még Komondiné Marton Melinda. Szeptember 8-án lesz a zsűrizés a polgármesteri hivatalban, ahol anonim módon versengenek a párlatok, külön bírálják az ágyaspálinkákat és a likőröket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!