Elismerés

2021.10.23. 10:00

Időseket köszöntöttek és jutalmaztak Szombathelyen

Vas Megye és Szombathely MJV Nyugdíjas Szövetsége – megyei és városi vezetők részvételével – a városházán tartotta meg ünnepi összejövetelét az idősek világnapja alkalmából. Az ideiek mellett a 2020. évi kitüntetéseket is átadták.

Gyöngyössy Péter

A város által az önkéntes munka elismerésére alapított Idősek az idősekért díjat 2020- ban Márkus Árpád és Lendvai Rezső, az idén Hernigl László és Fehér László Csaba kapta. A kitüntetéseket dr. Nemény András polgármestertől vehették át. Vas Megye Közgyűlése

elnökének emlékplakettjét 2020-ban Danka Józsefné (posztumusz), Szalai Tiborné és Keringer Imréné, 2021-ben Anderkó Istvánné és Boda Dezsőné kapta.

A Vas Megyei Közgyűlés elismerő oklevelével jutalmazták 2020-ban a Vépi Nyugdíjas Klubot. A díjakat dr. Kondora Bálint, a közgyűlés alelnöke adta át. Vas Megye és Szombathely MJV Nyugdíjas Szövetségének kitüntetését 2020-ban Lestár Józsefné, Csörnyi Zoltánné, Nagy Károly és Kelemen József kapta.

A Szövetség 2021. évi kitüntetését Hajdú Endre, Varga Tibor, Horváth Gábor, Dömötör István és Décsi Sándor kapta. Az elismeréseket Molnár Árpádtól, a szövetség elnökétől vehették át az idősek napjára rendezett ünnepségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!