Szombathely

2021.11.18. 07:00

Újra Családok karácsonya

Holnapig pályázhatnak a hátrányos helyzetű családokat, személyeket segítő civil szervezetek arra, hogy a Családok karácsonya programban kiosztandó tartós élelmiszereket tartalmazó egységcsomagokból részesüljenek.

VN

Hagyományosan hirdette meg a Családok karácsonya programban pályázatát a Szombathely Szent Márton Városa Gyebrovszki János Alapítvány azon civil szervezetek számára, amelyek a városban élő szociálisan hátrányos helyzetű személyeket, családokat segítik, támogatják. A felhívásból kiderül, hogy az alapítvány idén is tartós élelmiszerekből állít össze egységcsomagokat, és a civil szervezetek e csomagok szétosztására pályázhatnak.

Egy szervezet csak egy pályázatot adhat be elektronikus úton a város honlapján keresztül. A pályázat benyújtási határideje november 19. A csomagokat december 16-ától év végéig kell kiosztani, az átvételükről szóló elismervényeket és a fényképes beszámolót 2022. január 31-ig kell a hivatalba elküldeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!