Vép

2021.12.09. 07:00

Fennakadás nélkül dolgoznak

A hétfői vezetői értekezleten az intézményvezetők azt jelezték, hogy különösebb fennakadás nélkül folyik a munka. A hetven év felettiek karácsonyi ajándékát az idén közvetlenül kézbesítik a címzetteknek.

Vas Népe

A védőnők a megszokott rendben végzik a tanácsadást és a családlátogatásokat. A művelődési házban a nagyobb rendezvények elmaradnak, a kisebb csoportok, szakkörök az előírások betartásával továbbra is működnek. A konyhából az év végéig egyszer használatos edényekben szállítják házhoz az ételeket – ezek is szóba kerültek a hétfői megbeszélésen, tudtuk meg Kovács Péter polgármestertől. 

 

A Gamesz folyamatosan végzi a felfűrészelt tűzifa kiszállítását. A parkokból, a közterületekről eltakarítják a lehullott, összegyűjtött lombot. Az óvodában csökkent a hiányzók száma, a megfázásos megbetegedések lassan megszűnnek. Az általános iskolában jelenleg minden osztály jelenléti oktatásban tanul, egyik sincs karanténban. A 70 év felettiek karácsonyi ajándékát kézbesítik majd a címzetteknek, mivel az összejövetel az idén elmarad. A karácsonyi ünnepséget az iskolában külön tartják meg az alsó és külön a felső tagozatosoknak, ha addig egyéb korlátozás nem lép érvénybe. Ha mégis, akkor a terv szerint videófelvételről láthatják az osztályok a műsort, derült ki az értekezleten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!