Harmonikus élet

2022.02.04. 13:00

Újabb állomása következik a vándorkiállításnak: a kőszegi Írottkő hotelbe érkezik

A harmonikus élet adta szabadság címmel az Írottkő hotelbe érkezik szombaton a Vasi Amatőr Alkotók kiállítássorozata. A kezdeti hét után ezúttal 17 művész mutatkozik be.

Vas Népe

Táplánszentkereszten már megfordult az amatőrök tárlata. Most Kőszegen mutatkoznak be

Forrás: VN-archív/Unger Tamás

A táplánszentkereszti évkezdés után a sorozat első állomása Kőszeg. – Bennünk, művészekben megvan a szabadságra, békére, harmóniára való vágy. Ezt igyekeztünk a képeinkben is visszaadni – fogalmazott legutóbb Tárczy Orsolya, hozzátéve: bár általában mindenki otthon, egyedül alkot, a művészet szeretete összeköti őket. 

 

Február 5-én 15 órakor műveik mellett maguk az alkotók is bemutatkoznak. A kiállítók: Tárczy Orsolya, Kőműves Kata, Kovács Apollónia, Gálos Annamária, Orbán János, Iszakné Marika, Vadász Viktória, Balogh Enikő, Makrai Tamás, Hollósy-Czetter Andrea, Poócza Hanna, Kocsis-Tóth Ildikó, Novák Ildikó, Horváth Zoltán, Poócza-Kiss Ágnes, Királyné Török Enikő és Hársné dr. Unger Klára. A kiállítást Básthy Béla polgármester nyitja meg. Verset mond Kerényi Katalin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!