Rövidhírek

2022.03.05. 07:00

Adatfelvétel több témában Szombathelyen

VN

Több témában önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket végez a Központi Statisztikai Hivatal a vasi megyeszékhelyen. A kérdések a munkaerőpiacot, az utazási szokásokat és az életkörülményeket érintik, de vizsgálják a háztartások információs és kommunikációs technoló giai eszközhasználatát is.

 Az összeírási munkát a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A járványügyi helyzetre tekintettel felajánlják a telefonon keresztüli válaszadást, valamint egyes adatgyűjtések esetében a kérdőívek weben történő kitöltésére is lesz lehetőség. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. A kapott adatokat a KSH bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki, az eredményeket pedig név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közlik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!