SZKKA

2022.03.07. 13:00

Hasznos volt az edzőmeccs

Az SZKKA NB I.-es női kézicsapata hat góllal maradt alul felkészülési mérkőzésen a szintén élvonalbeli Mosonmagyaróvár vendégeként.

Motherson Mosonmagyaróvári KC–Hungast Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 37-31 (18-13).

 SZKKA: Balog, Tomasevics, Christe (kapusok), Csire 3, Stosics 2, Szekerczés 6, Pődör 5, Gorilszka 5, Horváth P. 2, Horváth A. 5, Szmolek, Szendrei, Cristina 1, Bíró 2, Gabnai. Edző: Pődör Zoltán. 

 

A találkozó remekül illett a szombathelyiek felkészülésébe. Az előző meccsekhez képest tapasztalható volt az előrelépés támadásban, de a befejezéseknél még akadozott az SZKKA gépezete, amiből könnyű találatokat kapott. A hazaiak gyors lerohanásos góljait nem tudták megakadályozni a Pődör-lányok, ezért a visszarendeződéseken van még mit csiszolni. A vasiak védekezése ugyan nem volt kellően kemény, de a támadójátékra és a kapusteljesítményre nem lehetett panasz. 

 

Pődör Zoltán: – Hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Nagyon jókor jött ez a meccs számunkra, sokat tanultunk belőle. Köszönjük a Mosonmagyaróvár felkérését. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!