Vasi vizeken

2022.03.06. 15:00

Rajzpályázatot hirdet a vasi horgászszövetség

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a Helyi értékek és élmények promóciója a Pannon Térségfejlesztő Egyesület területén című projekt részeként rajzpályázatot hirdet a 3–14 éves korosztály részére.

VN

Legutóbb Vasváron rendeztek kiállítást a helyi horgászegyesület rajzpályázatára érkezett művekből

Forrás: Unger Tamás

A rajzpályázat célja bemutatni a Pannon térség településein és környezetében fellelhető értékeket és azokat az élményeket, amelyeket a térség tud nyújtani az ide érkező turistáknak, gyermekeknek, illetve a helyi lakosoknak. A Pannon térség települései: Acsád, Ba logunyom, Bozzai, Bucsu, Csempeszkopács, Dozmat, Felsőcsatár, Gencsapáti, Gyanógeregye, Horvátlövő, Ják, Kisunyom, Meszlen, Narda, Nárai, Nemesbőd, Nemeskolta, Perenye, Pornóapáti, Rábatöttös, Rum, Salköveskút, Sé, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Söpte, Szentpéterfa, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Torony, Vasasszonyfa, Vaskeresztes, Vassurány, Vasszécseny, Vasszilvágy, Vát, Vép, Zsennye. A pályázati kiírásnak megfelelő témájú pályaművel (1. Tájkép és csendélet, 2. ÉletképÉlmények, 3. Horgászfogások és horgászélmények), rajzzal, grafikával, festménnyel lehet pályázni. A technikára és a mű címére vonatkozó megkötés nincs. 

 

Egy pályázó legfeljebb egy témában nyújthat be alkotást legalább A/4-es, de maximum A/3-as formátumban. Az elkészített pályamű hátoldalán fel kell tüntetni a kép témáját, címét, készítőjének nevét, születési dátumát, óvodájának/ iskolájának nevét, elérhetőségét. Valamint a postacímet, a törvényes képviselő telefonszámát és e-mail-címét. A pályázó a képet a törvényes képviselő nyilatkozatával együtt zárt borítékban – a pályázat címének (Pannon élmény rajzpályázat) borítékon való feltüntetésével – nyújthatja be a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége (9795 Vaskeresztes, 165/4. hrsz.) részére postai úton. 

 

A feladás dátuma legfeljebb április 29-a lehet, a benyújtási határidőn túl beérkezett pályaműveket érdemi értékelés nélkül elutasítják. A szövetség az alkotásokat három korcsoportban díjazza: 3–6 éves, 7–10 éves, 11–14 éves. Korcsoportonként az 1–3. helyezett részesül díjazásban. A díjazottak értékes ajándékutalványt, ajándékcsomagot, oklevelet és emléktárgyat vehetnek majd át. Részletes információk a pannonelmeny.hu oldalon olvashatók. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában