Testületi ülés

2022.05.27. 13:00

„Cuki köz” helyett Tó köz

Szerdán este tartotta meg munkarend szerinti ülését a város képviselő-testülete.

Az ülés fő témáját ezúttal a helyi cégek és szervezetek beszámolói adták. Elsőként Csende Sándor tűzoltó alezredes, sárvári tűzoltóparancsnok tartott előadást Répcelak tűzvédelmi helyzetéről, majd a Répcelaki Önkormányzati Tűzoltóság tavalyi évéről számolt be Őri Tamás parancsnok. 

A rendvédelmi szervek képviseletében Fekete Géza rendőr alezredes, a Sárvári Rendőrkapitányság vezetője és Varga Gyula répcelaki őrsparancsnok referált az előző esztendő eseményeiről. A testület beszámolókat hallgatott meg továbbá a Répce TV, a Répcelaki Városüzemeltetési Kft. és a Sárvár és Kistérsége Többcélú Kistérségi Társulás előző évi munkájáról, valamint a város gazdálkodásáról és a közös önkormányzati hivatal belső ellenőrzéséről. 

Szabó József polgármester elmondta: két új közterület elnevezéséről is döntött a testület: a köznyelvben „Cuki köznek” mondott utcaszakasz a Tó köz nevet, az óvoda felé bekanyarodó utcaszakasz pedig az Óvoda köz nevet viseli ezentúl. Előbbi módosításra egy építkezés miatt volt szükség, ugyanis az épülő ingatlan egyik – már létező – közterülettel sem kapcsolódik össze. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!