Rövidhírek

2022.07.01. 14:20

Közelegnek a lomtalanítási időpontok

Július 19. és 21. között tartják meg Répcelakon a szokásos éves lomtalanítást. A várost lomtalanítási szempontból három körzetre osztották. Az első körzetből (Ady; Carl von Linde; Derkovits; Dózsa; Gárdonyi; Honvéd; Jókai; Rákóczi; Széchenyi; Vasút és Vízmű utcák; Hársfa liget; Bartók utca 1–39. és 2–34./A; valamint a Petőfi utca 56–82., 64–78., 65–83. és 105–121/B) július 19-én kedden, a kettes körzetből (Aradi; Avar; Csánigi; Hunyadi; József A.; Kossuth; Mező; Tatay; Vörösmarty; Zrínyi utcák, Gyár és Mátyás köz; Várdomb; Bartók utca 36– és 45–; továbbá Petőfi utca 3–63. és 4–54.) július 20-án, szerdán, a hármas körzetből pedig (Arany, Béke, Bem, Ifjúság és Kőris utcák, valamint Radó tér) július 21- én, csütörtökön szállítják el a kihelyezett hulladékot. A lomok elszállítását végző cég felhívja a lakosok figyelmét, hogy a lomtalanítás során kizárólag olyan háztartási hulladékot helyezzenek ki a házak elé, amelyek meghaladják a háztartási gyűjtőedényzet méretét. Hozzáteszik: a hulladékot a meghirdetett gyűjtés első napján hat órától az ingatlanok elől folyamatosan szállítják, így az elszállítást követően kihelyezett hulladékot nem fogják elvinni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában