Celldömölk

2022.07.05. 13:00

Közművelődési koncepció és térítési díjak

Megtartotta soros ülését a város képviselő-testülete június utolsó csütörtökén. Összesen 16 napirendi pontot tárgyaltak, köztük polgármesteri, intézményi és hatósági beszámolókat is meghallgattak és elfogadtak a képviselők.

A testület elfogadta továbbá a város közművelődési koncepcióját, amelynek elsődleges célja a kulturális szolgáltatások színvonalának fenntartása és azok együttműködése. Döntöttek a helyi járatos közszolgáltatás további működéséről, közterület elnevezéséről, valamint a térítési díjak emeléséről. 

Napirendre került mindemellett a Szívpince melletti területre telepített szőlő és gyümölcsös gondozási kérdése is. Egyéb jelentkező hiányában arról határozott a testület, hogy az év végéig a Városgondnokságot bízza meg a feladattal. Zárt ülésen három napirendi pontot tárgyaltak a képviselők, többek között az augusztus 20-i kitüntetési javaslatot. A következő képviselő-testületi ülés várhatóan augusztus végén, szeptember elején lesz a celldömölki városházán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!