Triatlon

2021.09.09. 15:00

Jól szerepeltek a kőszegiek

Hóbor Zalán a férfiaknál 2. lett a triatlon-ranglistaversenyen. Hóbor Eszter a nőknél az összetett 3. helyen ért célba, korosztályukban mindketten az élen zártak.

Pum András

Először az újonc 2-es korosztályban voltak érdekeltek a kőszegiek, ahol a fiúk közül Kovács Levente a 13. helyen ért célba. A lányoknál Hóbor Enikő 8., Kiricsi Flóra 19. helyezést szerzett, Kiricsi Fanni defekt miatt nem tudta befejezni a versenyt. A gyermekfutamokban a lányoknál Kovács Fanni 19., a fiúknál Hóbor Álmos a 18. helyen ért célba. A serdülők versenyében a lányoknál Básthy Katalin 17. lett. A fiúknál Laki Barnabás 12., Hóbor Lehel 16., Medvegy András pedig 23. helyen ért célba.

A nap utolsó futamai a sprint távon (750 m úszás – 20 km kerékpár – 5 km futás) zajlottak. Hóbor Zalán második helyen jött ki a vízből. A kerékpározás elején Zalán harmadmagával ellépett a mezőnytől, és az üldözők előtt egy kis előnnyel értek a depóba. A kétkörös futás első körében együtt futottak, a második körben több iramváltás után elszakadtak egymástól.

Zalán az abszolút 2. helyen, korcsoportjából elsőnek ért célba. A lányoknál Hóbor Eszter nagyon jó futással abszolút 3. helyen, korosztályából elsőként haladt át a célvonalon. A junioroknál Medvegy Nóra 5., Fekete Adél 8. lett. Az ifjúsági korcsoportban Stumpf Anna 9. helyen ért célba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!