Sárvár

2013.02.27. 10:52

Két falu, egy város

Közös önkormányzati hivatalt működtet március 1-jétől Sárvár, Porpác és Sitke. Az erről szóló megállapodást kedden írták alá.

Nagy Ildikó

Közös önkormányzati hivatal létrehozásáról határozott a közelmúltban Sárvár, Porpác és Sitke képviselő-testülete. (Sitke már eddig  is a sárvári polgármesteri hivatalhoz tartozott.) Az erről szóló  határozatlan időre megkötött  megállapodást  kedden délután írta alá Kondora István sárvári, Tóth Teodóra porpáci és Morgós István sitkei polgármester. Az aláíráson jelen volt a  közös hivatal jegyzője, dr. Szijártó Valéria is.

Balról jobbra: Morgós István, dr. Szijártó Valéria, Kondora István, Tóth Teodóra (Fotó: Kiss Teodóra)

A megállapodás értelmében a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal működési költségeihez Sitke önkormányzata évente 5 millió, Porpác pedig 2 millió forinttal járul hozzá, a pénzt négy egyenlő részletben kell átutalniuk a város önkormányzatának számlájára.

Mindkét faluban lesz ügyfélfogadás: március 1-jétől Porpácon keddenként 8 és 11 óra között, Sitkén pedig csütörtökönként 8 és 12 óra között várják az ügyfeleket a hivatal munkatársai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!