Sárvár

2016.01.03. 19:18

Rájuk a legbüszkébbek a sárváriak

Sárvár - 2015 végén is megválasztották a sárváriak az év emberét, közösségét és ígéretét. A helyi hírlap által több mint másfél évtizede megrendezett versenyen ezúttal majdnem 3 ezren szavaztak. A győztesek jutalmát a városi televízió óévbúcsúztató műsorában Kondora István polgármester adta át.

Pajor András

Az Év Sárvári Embere 2015-ben Haraszti Zsolt, a Tinódi gimnázium testnevelő tanára, sportoló, számos sportrendezvény szervezője, a megyei közgyűlés kitüntetettje lett. Második helyen végzett Takács Zoltán Bálint, a Nádasdy Ferenc Múzeum igazgatója, megelőzve Kiss Istvánt, a Sárvári Turisztikai Egyesület elnökét.

Haraszti Zsolt

Nagy Benedek

 

Az Év Sárvári Ígérete 2015-ben Nagy Benedek, a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola 7. osztályos tanulója lett. A diákolimpián gyorsúszásban országos 4. helyezést elérő fiatal kimagasló tanulmányi eredménye mellett a matematika és a magyar versenyek eredményes résztvevője is. E kategóriában második lett Kucsera Melitta, a Tinódi gimnázium 12/A osztályos tanulója, míg a harmadik Németh Anna, a Szent László iskola 8. osztályos diákja.

Wawrzsák Zsolt, dr. Kondora Bálint és Tóth Zoltán az újjáalakult Sárvári Kerékpár Egylet képviseletében vették át az elismerést

Az Év Sárvári Közössége 2015-ben a Sárvári Kerékpár Egylet lett. A helyi kerékpáros kultúrát továbbvíve, majdnem 120 éves hagyományt felélesztve idén alakultak újjá. Több sikeres sportprogramot, előadást szerveztek, és a helyi civil élet aktív szereplőivé váltak. Második a Sárvári Fotóklub, harmadik a Sárvári Kinizsi - Kék Golyó NB III-as bronz-érmes tekecsapata lett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!