Sárvár

2014.01.17. 18:11

A költségvetés is téma lesz

Sárvár – Az önkormányzat 2013 évi munkájáról, az idei költségvetés tervezetéről is szó lesz a hétfőn kezdődő lakossági fórumokon.

Nagy Ildikó

A képviselő-testület tagjai fontosnak tartják, hogy a város éves költségvetésének elfogadása előtt megismerjék a lakosság véleményét, ezért több helyszínen rendeznek lakossági fórumot. Kondora István polgármester, Máhr Tivadar alpolgármester és a testület tagjai január 20-án, hétfőn a Bocskai utcai óvodában, másnap a rábasömjéni klubban, január 27-én, hétfőn a Szatmár utcai óvodában, 28-án a hegyközségi Mediterrán panzióban, január 29-én Lánkapusztán, a volt orvosi rendelőben várják az érdeklődőket. A sorozat február 3-án a Thermál étteremben, 4-én a Petőfi utcai óvodában, február 5-én a Nádasdy iskolában folytatódik, mindegyik fórum 17 órakor kezdődik. Február 12-én 16 órakor a polgármesteri hivatalban közmeghallgatást tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!