Sárvár

2013.12.23. 15:35

Autósok akciója

Sárvár - A Bogarasok Baráti Körének vasi tagjai is csatlakoztak egy országos jótékonysági akcióhoz: elsősorban gyermekek számára gyűjtöttek adományokat.

Nagy Ildikó

A Volkswagen Konszern Közhasznú Egyesület 2006 óta szervez gyűjtést karácsony előtt: segítették már a vakokat és a gyengénlátókat, egy beteg kislány családját, most rászoruló családok számára gyűjtöttek. Az Autósok a gyermekekért címmel meghirdetett akcióhoz a Bogarasok Baráti Körének sárvári és Sárvár környéki tagjai is csatlakoztak: játékokat, tartós élelmiszereket, ruhákat, háztartási eszközöket gyűjtöttek össze. Ezek többségét már szét is osztották: a csomagokat közvetlenül a rászorulókhoz juttatták el. Az adományok egy részét pedig egy december 28-ai budapesti jótékonysági rendezvényen adják át egy fővárosi anyaotthon képviselőinek.

Pető Zoltán, a Bogarasok Baráti Körének elnöke (jobbról) adja át az adományokat Császár Attilának, az egyesület elnökének (Fotó: Makrai Tamás)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!