Sárvár

2014.01.21. 14:50

Az Aquila Párt bemutatja

Sárvár - Az Aquila Párt Vas megye 2. számú egyéni választókerületében (Sárvár) indít országgyűlési képviselő-jelöltet: Kaiser Andrea Edinát.

Tersztyánszky Krisztina

Az Aquila 13 évig egyesületként működött, főleg szegényeket segítve, valamint haldoklóknak nyújtva lelki segítséget. Ezt a tevékenységet most is folytatja a szervezet, amikor „az elmúlt években hozott egyesületi törvények miatt nagyobb horizontot választva humánus, Istenhez hű cselekedeteikhez, párttá alakult". Az AQP-tagok „15 éve templomban tett fogadalommal szigorúbb életre elkötelezett katolikus keresztények, mondhatjuk, világi szerzetesek, viszont pártjuk nem az Egyház akaratából működtetett szervezet". Az AQP az ország „erkölcsi, humánus, gazdasági felemelését, a szegénység felszámolását szeretné elérni, amelyre egy kidolgozott, konkrét megoldásokat tartalmazó, 70 oldalas programja van". Az AQP „a szegények pártjaként" határozza meg önmagát. A vasi 2-es egyéni választókerületben elinduló AQP-jelölt, Kaiser Andrea Edina 1975-ben született Budapesten, jelenlegi lakhelye is a főváros. Másfél évtizedes energiaipari, vízépítési engedélyezési és vízügyi tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt években többször megfordult a választókerület településein, barátai, ismerősei élnek ott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!