Sárvár

2017.06.13. 16:45

Tanárokat, tanítókat, oktatássegítőket tüntettek ki pedagógusnap alkalmából

A városháza nagytermében tartotta az önkormányzat a pedagógusnapi ünnepséget, amelyen a város általános és középiskoláinak, valamint óvodáinak tanárait-nevelőit jutalmazták.

Pajor András

A hagyományos pedagógusnapi ünnepségen a Nádasdy Tamás Általános Iskola diákjai adtak műsort, majd Máhr Tivadar alpolgármester köszöntője után kitüntetéseket adtak át.

A sárvári pedagógusnap kitüntetettjeinek népes csoportja és a város elöljárói a városháza nagytermében tartott ünnepség végén
Fotó: Pajor András

A város önkormányzatának képviselő-testülete a pedagógusnap alkalmából Kanizsai Orsolya-érdemérem kitüntetést adományozott Gerseyné Farkas Tündének, a Sárvári Csicsergő Óvoda vezetőhelyettesének, Komáromi Péternének, a Sárvári Vármelléki Óvoda telepvezető-helyettesének nyugdíjba vonulása alkalmából. Gárdonyi Géza-érdemérem kitüntetést kapott Rumplerné Jakics Erika, a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola tanára; Révészné Kovács Ilona, a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola tanára; Molnár Miklósné, a Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola tanítója; Soltiné Tóth Andrea, a Szent László Katolikus Általános Iskola tanára; Sárosy Ildikó, a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Barabás György Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája matematika szaktanára; Sárvári Anita, a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Tinódi Sebestyén Gimnáziuma és Idegenforgalmi, Vendéglátói Szakképző Iskolája középiskolai tanára.

Sylvester János-érdemérem kitüntetésben részesült Havasi József, a Sárvári Sakk Club SE elnöke és Hámori Balázs néptáncpedagógus. Közszolgálati Érdemérem kitüntetést kapott Rácz Péter, a Sárvári Vármelléki Óvoda karbantartója nyugdíjba vonulása alkalmából.

A tantestületek által titkos szavazással odaítélt Barabás György-emlékérmet pedig Máthé Csaba, Máthé Csabáné, Tóthné Erős Anikó, Vinczéné Győrfi Krisztina, van Waardenné Csete Ildikó és Molnár Lászlóné vehették át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!