Sárvár

2014.09.09. 16:26

Kihirdették a Virágos Sárvárért verseny eredményeit

Sárvár – Kihirdették a Virágos Sárvárért verseny eredményét: az idén a Baross utcába, Tóth Józsefékhez került a legvirágosabb házért járó díj.

Nagy Ildikó

Az önkormányzat az idén negyedszer hirdette meg a városszépítő versenyt, amelynek eredményét néhány napja hirdették ki. A legvirágosabb szálláshely, vendéglátóhely a Pannónia étterem lett, a második helyen az Ács Apartmanház végzett, a harmadik az Agave Apartman lett. A legvirágosabb erkélyért járó díjat az Erdélyi utca 62. szám alatt élő Varga Sándor és felesége vehette át, második lett a Laktanya utca 6. szám alatt élő Károlyi Jánosné második emeleti erkélye, a harmadik pedig Szép Istvánék Hunyadi utca 14/A. alatti, ugyancsak második emeleti erkélye.

A legvirágosabb sárvári utcarészlet, a Kabos László utca 1/A és 4/D közötti házak lakói együtt vették át a díjat.
Fotó: Pajor András

A legvirágosabb ház Tóth Józsefék Baross Gábor utcai otthona lett, a második helyezésért járó díjat az Újsziget utca 15. szám alatt élő Jakab Zoltán és felesége vehette át, az Erdély utca 47. szám alatt élő Samu Antal és felesége pedig a harmadik díjnak örülhetett. Ebben a kategóriában öt különdíj is gazdára talált. A város legvirágosabb utcarészletéért járó díjaknak ezúttal a Kabos László utca 1/A és 4/D közötti házak lakói örülhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!